25. februar 2025

RÆVHEDE forfiner kvalitet og håndværk med endnu en KERRES røgeovn

Råvaren skal behandles med respekt. Det har i over 30 år været grundstenen i produktionen af fødevarer hos RÆVHEDE
Fra venstre: Christian Bilde, Rune Havgaard Rævhede og Claus Sander MULTIVAC
Fra venstre: Christian Bilde, Rune Havgaard Rævhede og Claus Sander MULTIVAC

Råvaren skal behandles med respekt. Det har i over 30 år været grundstenen i produktionen af fødevarer hos RÆVHEDE. Her er slagtermester Rune Havgaard anden generation, og han sætter, som sin far, en stor ære i at producere lækre kvalitetsprodukter.

RÆVHEDE har i flere år med stor succes anvendt en KERRES røgeovn fra MULTIVAC. Rune Havgaard valgte derfor at anskaffe endnu én, da der blev behov for at udvide kapaciteten på området.

”Vores tekniker Leif Vrist-Rønn har for få uger siden været hos kunden og installeret den nye røgeovn, som kunden skal anvende til kogning af svinebryst, rullepølse og hamburgerryg samt røgning af pølser, bacon m.v.,” fortæller Area Sales Manager – Retail, Claus Sander.

”Leif udførte et rigtigt godt stykke arbejde med at flytte den gamle røgeovn og installere den nye. Han fik alt til at gå op omend pladsen er lidt trang. Produktionen på den nye røgeovn er nu i fuld gang. Her produceres lækkerier til RÆVHEDE’s kunder i både engros og detail.”

Kerres 2850 Hybrid Smoke

Har du brug for hjælp til valg af maskine?

Kontakt Claus og få en uforpligtende snak om dine behov

Claus Sander
Claus Sander
Area Sales Manager, Jylland / Fyn
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning