MULTIVAC har netop installeret et KERRES røge-/kogeanlæg og en REX RVF 220 vakuumfylder ved slagteren i SuperBrugsen i Ryomgård. Med det nye anlæg har slagtermester Jesper Bøgebjerg og hans personale halveret produktionstiden på spegepølse og øget produktionen af flere hjemmelavede produkter som hamburgerryg, frankfurtere og bacon.
”Selv om det ikke er blevet grillsæson endnu, har vi f.eks. solgt alle de frankfurtere, vi har kunnet producere. Vores KERRES anlæg kører omtrent i døgndrift,” fortæller Jesper. ”Med det nye udstyr fra MULTIVAC kan vi styrke vores arbejde med at forfine vores hjemmelavede produkter. Vi går efter en flot ensartet kvalitet. Vores kunder skal vide, hvad de får. Det gælder hver gang, de handler hos os.”
Kvalitet i fokus og reduceret produktionstid
Slagtermester Jesper Bøgebjerg hos SuperBrugsen i Ryomgård har stor fokus på hjemmelavede produkter i høj kvalitet. Det er bl.a. baggrunden for hans indkøb af nyt udstyr fra MULTIVAC.